Fizetési feltételek:

 

Előlegként a teljes ár 100%-át (szálláshely + szolgáltatások együtt) vagy a teljes ár 50%-át kell elutalni a foglalástól számított 24 órán belül.

50%-os előleg fizetés esetén a fennmaradó összeget a helyszínen érkezéskor vagy utazás előtt a fizetési lehetőségek egyikével kell fizetni.

 

Fizetési lehetőségek: 

Banki átutalás 

A pontos összeget utald el a következő számlaszámra:

Név: Széles Krisztina

Számlaszám (OTP Bank): 11773054-00991483-00000000

A közlemény rovatba tüntesd fel az e-mail címedet és a foglalási számot.

Revolut

Számlaszám:
Név: Széles Krisztina
Iban: LT52 3250 0317 5549 3443
BIC: REVOLT21

SZÉP kártyás előre utalás

K&H SZÉP KÁRTYA

A kártyabirtokosnak a K&H SZÉP Kártyarendszer Kártyabirtokosi felületére kell belépnie az előlegfizetés elindításához, majd az Előlegfizetés menübe belépnie. A fizetéshez a következő adatokat kell megadnia:

◆ Elfogadóhely azonosító: 84071186

◆ Alszámla: mindhárom alszámla használható szálláshely fizetésére

◆ Összeg: 50% előleg vagy a teljes szállásdíj fizetendő

Az elfogadóhely azonosító beírása után kattintson az elfogadóhely azonosítás gombra, és ellenőrizze, hogy jó adatok jelennek-e meg. Ezután jelenik meg a Fizetés gomb, amire kattintva el lehet indítani az előlegfizetést. Amennyiben a fizetés sikeres volt, abban az esetben a felületen megjelenik a Sikeres előlegfizetés felirat és a tranzakció azonosítója. A sikeres előlegfizetésről értesítést kap a kártyabirtokos és az elfogadóhely is. Kérjük, az egyértelmű beazonosítás érdekében fizetés után küldjenek egy rövid e-mailt az info@woodparadise.hu címre a szállást foglaló nevével, az itt tartózkodás idejével és a tranzakció azonosítóval.

II. MKB SZÉP KÁRTYA

Az MKB SZÉP kártyával történő előrefizetést a Szolgáltató kezdeményezi, a kártyabirtokos pedig jóváhagyja. Ezért a fizetési kérelem indítása előtt elkérjük Önöktől a SZÉP kártya azonosítószámát (nem a kártyaszám, hanem az az alatt lévő azonosító). Az előrefizetési igényről a kártyabirtokos automatikusan kap egy e-mailt az előrefizetés azonosítóval, mely alapján a MKB SzÉP – Card Consulting Zrt. (szepmkb.hu) oldalon jóváhagyhatja a fizetést.

Woodparadise azonosító: 392092

Itt a következő adatokat kell megadni:

ω Előrefizetés azonosító

ω Kártyaszám

ω Összeg: 50% előleg vagy a teljes szállásdíj fizetendő

ω E-mail cím, ahová a visszaigazolást kéri

A fizetés az Előrefizetés jóváhagyása gombra kattintva indítható el.

III. OTP SZÉP KÁRTYA

A kártyabirtokos az OTP Portálok (otpportalok.hu) weboldalon, vagy az OTP SZÉP Kártya applikációban belépés után tud előlegfizetést kezdeményezni a Szolgáltató részére. Az Előlegfizetés gombra kattintva az Elfogadóhely névkeresőben a Woodparadise szálláshelyet meg tudja keresni. Ezek után már csak a következő adatokat kell megadnia:

◆ Összeg: 50% előleg vagy a teljes szállásdíj fizetendő

◆ Közlemény: kérjük tüntessék fel a szállást foglaló nevét, és az itt tartózkodás időtartamát

◆ CVC kód: a SZÉP kártya hátoldalán található biztonsági kód Ki kell választani, melyik alszámláról szeretnének fizetni (mindhárom alszámla használható szállásdíj fizetésére), majd elindítani a fizetést. A sikeres fizetésről visszaigazolást kap a kártyabirtokos és az elfogadóhely is.

Lemondási feltételek:

Előlegként a teljes ár 100%-át (szálláshely+szolgáltatások együtt)  kell elutalni a foglalástól számított 24 órán belül.

A részletes lemondási és fizetési feltételek az ÁSZF-ben találhatóak meg itt: https://woodparadise.hu/aszf/

A megrendelés lemondásának feltételei

1 Amennyiben a Szolgáltató ajánlatában eltérő feltételeket nem állapít meg, úgy az alábbi lemondási és módosítási feltételek alkalmazandók:

1.1 az érkezés napját megelőző legkésőbb 21. napig érkezett lemondás esetén a lemondás díja (mint meghiúsulási kötbér) a teljes foglalás díj 50%-a;

1.2 ennél későbbi lemondás esetén a lemondás díja (mint meghiúsulási kötbér) a teljes foglalás díjának 100%-a.

2 Csoportos foglalásokra, rendezvények lebonyolítására egyedi megállapodások vonatkoznak és a lemondási feltételek az adott foglalástól függően kerülnek kialakításra.

Szállás időpont módosítása:

1.     A szállás időpontját az eredeti foglalási idő előtt 21. napig lehet módosítani kötbér nélkül. Egyéb esettben a szállásdíj 100 %-a levonásra kerül.

Szolgáltatási díj és fizetési feltételek

1. A szálláshely érvényben lévő árai a www.woodparadise.hu weboldalon mindenkor feltüntetett árak. Szolgáltató az árait előzetes bejelentés nélkül bármikor jogosult szabadon meghatározni és megváltoztatni, azzal ugyanakkor, hogy a Vendég részére már kiajánlott árajánlat vonatkozásában korlátozott idejű ajánlati kötöttség terheli.

2. Szolgáltató a szolgáltatási díjról számlát állít ki, amelyet Vendég banki átutalással, online bankkártyás fizetési eszközzel vagy egyéb, a felek által megállapodott módon fizethet meg. Szép kártyás fizetésre OTP Szép Kártya, MKB Szép Kártya és K&H Szép Kártyával van lehetőség.

3. A szolgáltatási díj pénznemére felek megállapodása irányadó, ettől eltérő pénznemben történő fizetés esetén a Szolgáltató számlavezető bankja által alkalmazott, a Vendég érkezési napján érvényes deviza eladási árfolyam az irányadó. Szolgáltató a HUF-tól eltérő készpénzes fizetés esetén az esetleges visszajárót készpénzben fizeti meg.

4. Átutalással történő fizetés esetén – amennyiben felek eltérően nem állapodnak meg – Vendég köteles a megrendelt szolgáltatások ellenértékét a megállapított határidőig a Szolgáltató bankszámlájára átutalással megfizetni, ennek megtörténtének igazolását Szolgáltató kérheti.

5. Bármely fizetési mód alkalmazásával kapcsolatos technikai vagy adminisztrációs jellegű költség megfizetésére Vendég köteles.

6. Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a különös feltételekhez kötött szolgáltatásai – így például akciós ajánlatai – foglalása, csoportos utazás, vagy rendezvények esetén a fentiektől eltérő egyedi szerződésben rögzített feltételeket állapítson meg.

Shopping Cart
Scroll to Top